• 21 MRT 18
  • 0
  Medical taping bij hooikoorts

  Medical taping bij hooikoorts

  Eindelijk, het is weer zover de lente is begonnen! Voor velen een mooie periode, maar niet voor iedereen.. Bijvoorbeeld als u last heeft van hooikoorts. Heeft u er al eens aan gedacht om u te laten tapen? Dit kan helpen om uw hooikoortsklachten te verminderen. Wij bieden deze speciale medical taping methode aan.

  De tape wordt (meestal eenmalig) aangebracht op borst en rug. Deze beïnvloedt de hulp ademhalingsspieren en via het zenuwstelsel het longgebied. De tape blijft ongeveer een week zitten, maar het effect werkt door. Meestal is één keer tapen voldoende voor een forse klachtenreductie voor langere tijd. Het is zelfs mogelijk dat de eenmalige toepassing van medical taping zorgt voor een klachtenvrij hooikoortsseizoen!

  Het is aan te raden de tape aan te laten brengen aan het begin van het hooikoortsseizoen. Wanneer dat is, hangt af van de pollen waarvoor je allergisch bent.

  Deze manier van tapen kan ook verlichting brengen bij COPD.

  Afspraak maken? Vul het contactformulier in op de website of bel ons op T. 0591-631 048. Ook zijn wij via Whatsapp te bereiken op 06-49443657

   

  Leave a reply →