Fysio Fitness

FYSIO FITNESS

Na een afgeronde fysiotherapiebehandeling kan het nuttig zijn zelfstandig verder te werken aan herstel.

Sportfysiotherapie

EEF_1849

Sporten is gezond en plezierig. Door te sporten voelt u zich fitter, gaat u beter in uw vel zitten en krijgt u een grotere weerstand en belastbaarheid.

Braces

Braces

Als tijdelijk ondersteuning na een operatie of (sport)letsel van een gewricht kan het gebruik van een brace nuttig zijn

Cognitieve Training

Cognitieve training

Bij langdurige klachten krijgt een ieder zo zijn gedachten en gevoelens over de oorzaak en verloop van de klachten.

Oedeemtherapie

OEDEEM

Oedeem is een vochtophoping in een deel van het lichaam. Dit uit zich in een gevoel van spanning of stuwing van de huid.

Dry Needling

NEEDLING

Een nieuwe methode in de fysiotherapie die tegenwoordig wordt toegepast bij pijnklachten die ontstaan door triggerpoints.

Elektro MYO

Elektro MYO

Veel mensen bouwen tijdens urenlang schermwerk verhoogde spanning op in de spieren met pols-, elleboog- en nek/schoudeklachten als gevolg.

Hydrotherapie

HYDRO

Oefentherapie in warm water.

Geïnteresseerd in onze behandelingen?

Stress Reductie

THUMB16

Voor de stressreductietherapie maken we gebruik van hearthmath apparatuur. Deze meet het niveau van de “gestresste” hartfunctie.

Manuele Therapie

manuele therapie

Manuele Therapie is een specialisatie in het onderzoek en de behandeling van patiënten met klachten aan de wervelkolom en de gewrichten in armen en benen.

Bekkenfysiotherapie

BEKKEN

Bij bekkenfysiotherapie leert u de spieren in het bekken bewust te gebruiken waardoor veel van deze problemen goed te behandelen zijn.

4D PRO

4DPRO

De nieuwste ontwikkeling in de fysiotherapie en trainingswereld is de 4D PRO. Deze nieuwe methode is afkomsting uit Duitsland en ontwikkeld door artsen en revalidatie-specialisten.

Oncologiefysiotherapie

oncologie fysiotherapie

De oncologiefysiotherapeut heeft zich gespecialiseerd in de oncologische zorg en kan u tijdens of na de behandeling van kanker professionele begeleiding bieden.