Online fysiotherapie Emmen

Momenteel zijn de zorgen over het Corona virus groot in Nederland en andere delen in de wereld. Dit is zeer begrijpelijk maar hoe doen we de fysiotherapie dan? Veel klachten en blessures zijn tegenwoordig heel goed op afstand op te sporen en te verhelpen.

Fysiotherapie is namelijk niet alleen een patiënt aanraken zoals vroeger. Onze collega’s zijn zeer ervaren in het opsporen van de oorzaak van klachten middels video consult. U heeft enkel een mobiele telefoon of computer/ laptop met camera nodig, dat is alles!

Zelfs oefenen op afstand is voor ons geen probleem. Tijdens een video consult krijgt u direct een online oefenprogramma op maat. We inventariseren welke oefeningen bijdragen aan uw herstel en vervolgens krijgt u direct de oefeningen te zien.

Deze manier van fysiotherapie wordt gewoon vergoed zoals normaal. Fysiotherapie de Rietlanden heeft bij iedere zorgverzekeraar een contract. Hoe werkt het?

  1. U maakt een afspraak telefonisch of via de website voor een Online Fysiotherapie consult.
  2. Op het moment van de afspraak ontvangt u per mail een link voor een videoconsult. Zoek een rustige plek op en klik op de link. U download op uw telefoon de Physiapp of opent de webpagina van Physitrack.
  3. Binnen enkele seconden verschijnt uw eigen fysiotherapeut op uw scherm die u van A tot Z zal helpen.
  4. Wij handelen alle zaken met de zorgverzekeraar af.

Afspraak maken kan snel via 0591-631 048, Whatsapp: 06-49443657 of vul hieronder uw naam en telefoonnummer in. Op werkdagen nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Korte wachttijden en wanneer het u uitkomt.