Zwangerfit

Zwangerfit

Ben je zwanger en wil je graag fit blijven? Of ben je net bevallen en wil je weer aan je conditie en kracht werken? Dan ben je welkom bij ZwangerFit/MamaFit Emmen. Fysiotherapeut Ellen Streur begeleidt iedere woensdagavond zwangere en pas bevallen dames.

Lessen volgen bij ZwangerFit helpt je om klachten te voorkomen en conditie te behouden. Je kan al terecht vanaf 14 weken zwangerschap. Ook krijg je veel informatie over de bevalling, het veilig belasten in de zwangerschap en, heel belangrijk, het herstel na je bevalling. Het is wetenschappelijk bewezen dat sporten tijdens een gezonde zwangerschap veel voordelen heeft. Een goede conditie, fitheid en spierkracht heeft een positieve invloed op je bevalling en het geeft een voorsprong voor het herstel daarna.

MamaFit

Wil je na de bevalling snel weer aan de slag, maar weet je niet precies hoe? Dan ben je welkom bij MamaFit. Hierbij wordt gewerkt aan spierherstel en conditieverbetering. Je krijg hierbij goede uitleg en er wordt op verantwoorde wijze gewerkt aan het opnieuw opbouwen van conditie en kracht.

Voor meer informatie of voor het aanmelden kun je telefonisch of per WhatsApp contact opnemen met Ellen Streur op telefoonnummer: 06-19804713.