Zwangerfit

ZwangerFit is een leuke en actieve zwangerschapscursus. Bij ZwangerFit bereid je, je op een prettige en praktische manier voor op de bevalling. Voordeel van deelname is dat de fitheid en spierkracht van alle spieren langer behouden blijft of zelfs wordt verbeterd. Ook kan er al vroeg in de zwangerschap preventief getraind worden en advies gegeven worden op het gebied van bekken en bekkenbodem.

Deelname is mogelijk vanaf de 16e week in de zwangerschap tot aan de bevalling, maar ook na de bevalling kan je komen trainen. ZwangerFit bevordert het herstel en terugkeer naar het activiteitenniveau van voor de zwangerschap. Na de geboorte van je baby kun je al vanaf 4 tot 6 weken na de bevalling oefenen tot zelfs 9 maanden na de bevalling.

ZwangerFit bestaat uit o.a. aerobics, fitness en oefeningen ondersteund door leuke muziek. Daarnaast is natuurlijk het uitwisselen van ervaringen met andere zwangeren een leuke bijkomstigheid.

Onder begeleiding van Ellen Streur–Wever, fysiotherapeute en moeder, leer je alles wat goed is om je voor te bereiden en eventuele klachten tijdens de zwangerschap te voorkomen.

Lijkt het je leuk om gezellig en actief met andere zwangere dames te komen trainen? Een proefles is gratis! Voor meer informatie neem gerust contact met ons op of kijk op www.zwangerfit-emmen.nl.