• 24 MRT 20
  • 0

  Sluiting praktijk i.v.m. Corona

  Beste cliënten van fysiotherapie de Rietlanden,

  De nieuwe kabinetsmaatregelen noodzaken ons de praktijk te sluiten. Vanaf vandaag tot en met 28 april stoppen de fysieke behandelingen. Dit betekent dat alle afspraken voor behandeling die in deze periode gepland staan alsnog komen te vervallen. De fysiotherapeut neemt z.s.m. telefonisch contact met u op. Dit is voor uw gezondheid en de gezondheid van onze medewerkers.

  Wij blijven bereikbaar voor advies! U staat er niet alleen voor! De praktijk en onze therapeuten blijven voor u bereikbaar. Onze fysiotherapeuten maken zoveel mogelijk gebruik van behandeling op afstand d.m.v. email, telefonisch contact en oefen-apps. Dus we zijn en blijven in de buurt!

  Ook zullen wij met onze patiënten regelmatig contact onderhouden. Heeft u vragen of wilt u overleg met uw fysiotherapeut? Zijn we uiteraard bereikbaar per telefoon: 0591-631 048, per Whatsapp: 06-49443657 of per mail info@fysiotherapie-derietlanden.nl

  Blijf in beweging! Blijven bewegen is van groot belang. Heeft u hierbij begeleiding nodig, laat dat ons weten, wij kunnen u daarbij adviseren. Vanaf deze week passen wij online fysiotherapie begeleiding binnen onze praktijk toe. Dit doen wij via Physitrack. Op deze wijze zullen wij u op afstand middels oefeninstructie en adviezen toch blijven begeleiden.

  Op dit moment zijn we nog volop in ontwikkeling met de nieuwe situatie dus blijf ons volgen voor het laatste nieuws!

  Alvast bedankt voor uw begrip en medewerking.

  We hopen dat we u, als deze onrustige tijd voorbij is, weer van dienst te kunnen zijn in onze praktijk.

  Pas goed op uzelf en elkaar!

  Gezonde groet,

  Team fysiotherapie de Rietlanden

  Leave a reply →