Preventie Corona

Iedereen is inmiddels op de hoogte van het corona virus. Om verdere verspreiding van het virus te voorkomen volgen wij de richtlijnen van het RIVM. Lees hier hoe dit specifiek van toepassing is binnen onze praktijken:


In onze praktijken wordt gebruik gemaakt van diverse trainingsapparatuur. Deze apparatuur wordt altijd zorgvuldig schoongemaakt door onze collega’s en hierbij wordt de medewerking van onze cliënten gevraagd. In deze situatie is het belangrijk om extra aandacht te besteden aan het schoonmaken van de trainingsapparaten en deze goed te reinigen na elk gebruik.

Wat kun je zelf doen?
De belangrijkste maatregelen die je kunt nemen om verspreiding van het corona virus te voorkomen, zijn:

  • Was je handen regelmatig;
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes en gooi die na gebruik weg.

Deze maatregelen gelden voor alle virussen die griep en verkoudheid kunnen veroorzaken. Het is dus altijd belangrijk om deze op te volgen.

Wij willen onze cliënten verzoeken niet naar de praktijk te komen als ze ziekteverschijnselen hebben. We zien in de praktijk o.a. kwetsbare patiëntengroepen en hopen op deze manier onze patiënten en therapeuten enigszins voor dit virus te kunnen beschermen. We hopen op uw medewerking en begrip voor deze situatie. Binnen onze praktijk volgen we de ontwikkelingen rondom het corona virus op de voet. Wanneer er iets aan de situatie verandert, zullen we opnieuw een update delen. 

Op de website van het RIVM is ook de actuele status over het corona virus te volgen. Deze pagina wordt up-to-date gehouden.